Véronique veronique.vanderborght@gmail.com +32477394429
Eddy eddy.schoeters@gmail.com +32479539569
Georgette* georgettefreys@gmail.com +32493714207
Piet* piet.vanderborght@gmail.com +32479548871
Sanne sanne@booketteflowers.be +32474677030
Michel michelmichiels@hotmail.com +32477412575
Bram bram.vandoren@skynet.be +32472235788
Joelke joelkevandoren@hotmail.com
Tim*
Veerle heeren.veerle@gmail.com +32497818061
Bianka
Simon
Ella
Milo
Esther Jurgen_Esther@hotmail.com +32472994968
Jurgen bedrijfsverwonderaar@gmail.com +32475985143
Carine carine.huygh@skynet.be +32499122792
Erik
Dominique* dominique_mellaerts@yahoo.es +32472913836
Leo* leo.reyntjens@gmail.com +32496302797
Olga olga.kurjatkin@telenet.be +32488234365
Brunhilde
Philippe bellefroid@skynet.be
Griet grietvanlaer4@gmail.com +32477379828
Gert gert.vanbeeck62@gmail.com
Evelyne
Patrick
Moussa
Bintou
Cécile Sisiel333@gmail.com +32472599809
Zappa, Sirah*, Jack* * = komen allicht niet

Op 17, 18 en 19 september gaan we naar een vakantiehuis, Les Roches Fleuries in Frahan (Route des Crêtes 32, Frahan) om daar samen met vrienden en familie onze 10-jarige trouwverjaardag te vieren.




Op de screendump hieronder zie je dat Google maps 1u55 rekent tussen Oud-Heverlee en Frahan. Niet te laat vertrekken dus als je tegen 18u daar wil zijn ...





Klik hier voor de Webcam van Frahan

Vrijdag 17/9


Vanaf 18u is iedereen welkom! Je krijgt de sleutel van je kamer ;-). Elke kamer heeft badkamer en/of douche plus WC. Je kan je installeren, de omgeving verkennen, ... en/of op adem komen met soep en een boterham. De soep komt van bij Super Soupman, Tobias, zie Soupaway. Wijn, pintjes, koffie, thee, fruitsap, water, enz. zijn er natuurlijk ook.

....

Zaterdag 18/9


Ontbijt:

Wij zorgen voor brood, pistolets, stokbrood via de plaatselijke bakker. Er is ook confituur, choco, speculaaspasta, vegan kaas, koffie, thee, water, fruitsap, enz. We voorzien ook fruit. Extra aanvoer van beleg, enz. is zeker welkom ;-). Zie ook deze spreadsheet om te weten wat nog van pas kan komen: Frahan logistiek

Pique Nique:

Afhankelijk van het weer en de activiteiten (zie verder).

Wat inspiratie nodig voor vegetarisch broodbeleg?
Er zijn steeds meer spreads en zelfs vegan kazen in de winkel. Probeer bijv. eens de camemberti van Rosie & Riffy (Origino), de notencrème van Abinda (Bioplanet) of de 'zee'salades van Bon Rill (Colruyt, Spar).
Of wil je graag zelf iets maken?

Avondmaal:

Wij zorgen voor de bubbels en de wijn. Zorgen jullie voor de hapjes en het eten?
We dachten aan een Pot-luck op basis van pasta (merci Carine). Wij zorgen voor een assortiment van pasta (spaghetti, linguine, tagliatelli, orechiette, caserecce, enz.) en jullie zorgen voor een assortiment aan sauzen, OK? We zijn +/- met 30. Als iedereen voor 30 man maakt, is er natuurlijk (veel) te veel. Maak dus voor iets minder ;-). Hoe meer diversiteit, hoe liever, natuurlijk.
Mocht je geen inspiratie hebben, hieronder een paar super simpele en super lekkere schotels.


... simpele en lekkere bereidingen zat. Nog verder te bespreken. Heb je vragen i.v.m. ingrediënten? Bijv. waar vind ik goeie vegan kaas? Laat maar komen, he.

Zondag 19/9

Ontbijt:

Brood, pistolets, stokbrood, confituur, choco, speculaaspasta, vegan kaas, koffie, thee, water, fruitsap, enz.

Lunch:

Overschotjes opeten.
Om 15u ruimen we de boel op.

Maak lijsten op Spotify, check werking Karaoke (ter plaatse).